Update met betrekking tot het coronavirus

Uit voorzorg en veiligheid voor u en onze medewerkers informeren wij u over ons beleid in verband met het coronavirus. Er gelden landelijk maatregelen omtrent het coronavirus. Wij volgen hierin het advies van de overheid.

 1. Alle vestigingen van Wellness Inlays & Shoes by van der Linden blijven geopend voor alle cliënten die geen ziekteverschijnselen van een corona-infectie hebben. Het is mogelijk dat afspraken met onze schoentechnologen in het ziekenhuizen geen doorgang vinden. Wilt u weten of dit voor u van toepassing is, neem dan contact op met uw vestiging.
 2. Nederland is weer open. We zijn beter tegen het virus bestand, maar het virus is er nog steeds. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Dus het kan voor iedereen verstandig blijven om zich nog steeds aan de adviezen en maatregelen te houden die de verspreiding van het coronavirus beperken. Zo kunt u rekening houden met mensen die zich nog zorgen maken om hun gezondheid.
  Een aantal basis adviezen helpt nog steeds om besmetting te voorkomen:
  o Was regelmatig uw handen.
  o Hoest en nies in uw elleboog.
  o Blijf thuis bij klachten en doe een (zelf)test.
  o Ventileer in binnenruimtes en zorg voor frisse lucht.

Heeft u andere vragen, dan kunt u telefonisch contact op nemen met uw vestiging. Deze informatie is bijgewerkt tot en met 16 december 2022. Voor de meest actuele berichtgeving over het coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM.

Namens alle medewerkers vragen wij uw begrip hiervoor. Dit om uw en onze veiligheid te kunnen blijven waarborgen.
Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens bij één van onze vestigingen van Wellness, Inlays & Shoes.