Comfortschoenen

Wellness Inlays & Shoes by van der Linden biedt u een assortiment kwaliteitsschoenen van bekende merken zoals onder andere Durea, Verhulst, Solidus, Grisport, Tom schoenen en Dr. Comfort. Tevens kunt u bij ons terecht voor werkschoenen van onder andere het merk Emma.

Of het nu gaat om schoenen waarmee uw kind naar hartenlust kan spelen en ravotten, om modieuze vrijetijdsschoenen voor uzelf of om speciale werk- of sportschoenen: bij ons slaagt u gegarandeerd! Als uw schoenmaat niet voorradig is kunnen wij deze voor u bestellen.

De schoenen die u koopt bij Wellness Inlays & Shoes by van der Linden, bieden u gegarandeerd een comfortabele pasvorm, voldoende ruimte voor inlays en optimale ondersteuning. Zo weet u zeker dat u de schoenen koopt die bij u passen.

Inlays functioneren het beste in goede schoenen. Wacht het liefst met het kopen van nieuwe schoenen tot uw inlayvoorziening klaar is. U kunt dan de schoenen samen met de inlays passen. De inlays worden passend in uw schoenen gemaakt.

Tevens kunt u altijd bij ons terecht voor controle, onderhoud en reparatie van uw schoenen. Het is niet voor niks dat letterlijk iedereen wegloopt met de service van Wellness Inlays & Shoes by van der Linden!