Een samenwerking die prima loopt

Wellness Inlays & Shoes by van der Linden werkt op het gebied van orthopedisch onderzoek en de ontwikkeling van orthopedische hulpmiddelen nauw samen met A. van der Linden Centrum voor Voetklachten. Deze samenwerking heeft als voordeel dat de cliënten van Wellness Inlays & Shoes by van der Linden altijd gebruik kunnen maken van de expertise van A. van der Linden en vice versa.

A. van der Linden Centrum voor Voetklachten verstrekt andere hulpmiddelen zoals: aanpassingen aan confectie- of sportschoenen, Semi-orthopedische schoenen, Orthopedische schoenen, Thematisch schoeisel zoals verbandpantoffels of extra zachte schoenen.

Indien er bij onderzoek items spelen of gesignaleerd worden die niet geheel opgelost kunnen worden door inlays dan kunnen wij u verder helpen.

Op de Jan Vermeerlaan in Roosendaal hebben we, 1x in de vier weken op de maandagochtend, een Multi Disciplinair Overleg, het MDO spreekuur. Dit is een overleg waarbij een revalidatiearts, fysiotherapeut, orthopedisch instrumentmaker en een orthopedisch schoentechnicus bij aanwezig kunnen zijn.

Indien noodzakelijk kunnen wij u diverse schoen- en sportwinkels adviseren.