De eerste stap bij voetproblemen

Ons verzorgingsgebied is uitgebreid over heel West-Brabant en Zeeland. Wij hebben vestigingen in Roosendaal en Vlissingen en spreekuurlocaties in Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Etten-Leur en in Breda. We streven er altijd naar dichtbij de klant te staan. Dit is te zien aan onze nauwe samenwerkingsverbanden en de verschillende spreekuurlocaties die we hebben in de regio. Zo proberen wij onze klanten op de best mogelijke manier te voorzien in hun behoeften.

Benieuwd naar uw voettype? Bekijk de meest voorkomende voettypen.

Wanneer u geconfronteerd wordt met voetklachten, kan het moeilijk zijn om de eerste stap naar ons bedrijf te zetten. Begrijpelijk, u heeft immers geen idee wat u te wachten staat. Graag leggen wij u onze werkwijze stap voor stap uit.

De eerste afspraak

Wat uw voetklachten ook zijn, het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis voetonderzoek. Na het maken van de afspraak meldt u zich bij binnenkomst bij de receptioniste aan de balie. Vervolgens kunt u plaatsnemen in de winkel/wachtruimte tot u aan de beurt bent. De adviseur zal u op komen halen. Eenmaal in de paskamer zal de adviseur uw voetklachten met u gaan bespreken. Gewoonlijk maken wij een afdruk van uw voeten. Zo krijgen wij een goed beeld van de drukverdeling van de voet en kunnen we de noodzakelijke stappen bepalen. Welke stappen dit zijn hangt sterk af van uw persoonlijke situatie en de benodigde oplossing.

Vaak is een relatief eenvoudige oplossing voldoende om uw voetklachten sterk te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Voor veel mensen bieden steunzolen en/of comfortschoenen een geweldige uitkomst. Wanneer uit het voetonderzoek blijkt dat u orthopedische voorzieningen nodig heeft, geven wij u een brief mee voor uw huisarts. In deze brief verzoeken wij uw huisarts om een doorverwijzing naar de specialist. Samen met de specialist zoeken wij naar de meest geschikte oplossing voor uw voetklachten.